Boružės Septyntaškės ir Peliuko nuotykiai

  • Titulinis
  • Boružės Septyntaškės ir Peliuko nuotykiai

Traškiosios vištienos juostelės

Šiam patiekalui reikės juostelėmis pjaustytos vištienos, šiek tiek miltų, plakto kiaušinio ir maltų džiūvėsėlių. Pagardiname vištieną mėgstamais prieskoniais. Prieskonių galima įmaišyti ir į džiūvėsėlius. Jei dar įbersite sezamo sėklų – bus dar skaniau ir traškiau.
Pirma įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi. Kiekvieną vištienos juostelę apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Dedame į kepimo skardą ir kepame 15–20 minučių.
Gausime puikiausių traškių vištienos juostelių, ne prastesnių nei restorane. Valgyti su mėgstamu padažu.

Prenumeruok
Užsiprenumeruok – ir „Bitutė“ atskris tiesiai į tavo namus!
Prenumeratą  įsigyti galite išties paprastai – internetu arba nuėję į bet kurį Lietuvos pašto skyrių. O subūrusiems prenumeratorių komandą, dar pritaikysime ir nuolaidą!

Plačiau
Kontaktai

VšĮ Bitutės žurnalas"
Adresas: Pilies g. 8
LT-01123 Vilnius

Redakcija
Viršupio g. 5
LT-01215 Vilnius
Mob. tel. 8 615 37708
El. p. redakcija@bitute.lt

Naujienos
informacija ruošiama
Mūsų draugai
Naudinga

Kaip prenumeruoti?